BACH! Bach Bloesemtherapie voor dieren door Bianca Uittenbogaard


ISBN 90-76761-03-5 NUGI 734/749

Een 112 pagina’s tellend naslagwerk over alle aspecten van het werken met Bach Remedies bij dieren. Zo wordt aandacht besteed aan: het ontstaan en de werking van de remedies, het werken met remedies voor dieren in de praktijk, de verschillende manieren van behandeling en toepassing, het stellen van een diagnose.
Het boek bevat naast een uitgebreid alfabetisch overzicht van de Bach Bloesems veel tips en handige remedie-combinaties. Leuke extra’s zijn de oefenbladen waarmee de lezer zijn kennis van de Remedies kan uitbreiden door middel van oefenen.
Dit boek is door waardevolle aanvullingen en uitbreidingen de volwassen versie van het succesvolle boekje Bach Bloesem Remedies voor dieren, dat niet meer verkrijgbaar is.
Het boek BACH! Bach Bloesemtherapie voor dieren is een eigen uitgave.


Hierbij bestel ik:

exemplaren "Bach!"

Voor verzending binnen Nederland: maak per besteld exemplaar een bedrag van € 15,50 over naar ING 4363813 tnv Bianca Uittenbogaard te Ermelo onder vermelding van "Internetbestelling" en uw adres. NB: Voor verzending binnen de rest van Europa zijn de kosten € 19,20. Vergeet uw adres niet, anders kan uw bestelling niet aan u verzonden worden.

Zodra uw overmaking binnen is wordt uw bestelling verzonden.

Naam
Adres
PC/Plaats
E-mail

Dit formulier wordt verzonden via uw eigen e-mailprogramma. Het is mogelijk dat uw PC hier melding van maakt. Als u géén kopie in uw verzonden items map heeft staan, stuur dan aub apart een mail met als onderwerp bestelling via bachtherapeut.nl en als tekst uw naam- en adresgegevens naar info@bachtherapeut.nl, zodat uw bestelling goed kan worden verwerkt. (NB Per ongeluk teveel overgemaakte verzendkosten worden niet geretourneerd!)