Welkom op deze site van Bianca Meijer (Uittenbogaard) over Bach Bloesemtherapie. Hier vind je uitgebreide informatie over deze prachtige natuurgeneeswijze.

Cursus Bach voor Dieren: 16 en 23 april en 27 mei. Meld je ook aan!

Sinds voorjaar 2020 heeft covid onze wereld veranderd. We moeten ons aanpassen en inhouden. We maken ons zorgen over onze toekomst, onze kinderen, ons werk... Met een mix van Bach remedies kunnen mensen en dieren op een natuurlijke manier weer in balans komen. Bach bloesems zijn werkzaam bij onbalans in de vorm van: angst, burn-out, depressie, onzekerheid, slapeloosheid, oververmoeidheid, stress,  agressie, verlatingsangst, adhd, maar ook bij overgangsklachten en puberteit. Kun je wel wat (natuurlijke) ondersteuning gebruiken om in deze veranderde wereld toch stevig op je benen te blijven staan, om vol te houden en positief te blijven? Maak een afspraak voor een persoonlijk consult. Mail of bel dan naar info@bachtherapeut.nl; 0341-562271.

Bachtherapie is een effectieve tegenhanger voor alle chemische middelen die worden ingezet bij problemen zoals anti-depressiva, ritalin, kalmerende middelen en slaapmiddelen. Deze middelen kunnen wel schadelijke bijwerkingen hebben. Bachremedies zijn natuurlijk, onschadelijk en hebben géén bijwerkingen. In een persoonlijk gesprek wordt op zorgvuldige wijze samen met u de beste remedie combinatie uitgezocht. Een effectieve Bachbloesem mix is een nauwkeurig op maat gemaakte combinatie van remedies die precies past bij de cliënt.

Tegenwoordig zijn hier en daar kant-en-klare mixen te koop. Met fraaie namen zoals "vliegangst", "afvallen", "neerslachtigheid", "zwanger worden", mix 44 of 80. Dit zijn slechts samenraapsels van een paar remedies uit de juiste hoek. Hierbij wordt geen rekening gehouden met persoonlijkheid, geschiedenis of karakter. De effectiviteit van een op maat gemaakte remediemix is daarom altijd vele malen groter. 

Bianca heeft bijna 30 jaar ervaring in het behandelen van mensen, kinderen en dieren. Zij is internationaal geregistreerd bij het Bach Centre en auteur van het succesvolle boek Bach! Bach Bloesemtherapie is een specialisme. Hoewel er maar 38 remedies zijn, zijn er meer dan 15 miljoen remedie-combinaties mogelijk. Het kost tijd, inlevingsvermogen en vakkennis om uit die 15 miljoen precies die combinatie te vinden die goed past! Daarom bestaat een goed Bach bloesem advies altijd uit een gedegen consult, waarbij de tijd voor u wordt genomen. 
 

 

info@bachtherapeut.nl
 

Niets van www.bachtherapeut.nl mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar en auteur van www.bachtherapeut.nl worden verveelvoudigd, opgeslagen in een (geautomatiseerd) gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in welke vorm en op welke wijze dan ook, noch worden gebruikt voor andere sites. Iedereen die www.bachtherapeut.nl bezoekt wordt geacht op de hoogte te zijn van het hierboven vermelde en hiermee akkoord te gaan. Voor meer informatie klik hier. © 2007 - heden: Bianca Uittenbogaard