Hallo, ik ben Bianca Meijer (Uittenbogaard). Interesse voor de natuur en haar geheimen is er bij mij altijd al geweest, zolang ik me kan herinneren. Als andere kinderen met poppen aan het spelen waren, zat ik hoog in een boom, of op mijn hurken op de grond om een bloemetje te bekijken. Sinds 1991 woon ik op de Veluwe, het mooiste stukje van Nederland, midden in de vrije natuur. Veel planten en bomen waar Bach Bloesemremedies van gemaakt zijn kom ik hier dagelijks tegen tijdens mijn wandelingen.

Bijna 30 jaar geleden hoorde ik voor het eerst van de Bach Bloesemremedies. Eerst stond ik hier nogal sceptisch tegenover, maar uiteindelijk ben ik mij hier toch in gaan verdiepen. Het eerste proefdier was ik zelf! Toen ik binnen een paar dagen na het innemen van de remedie die ik had uitgezocht effect zag, twijfelde ik nog harder: was hier geen sprake van autosuggestie? In de maanden die volgden waren alle huisgenoten, man, kinderen en huisdieren gewillige proefkonijnen en de resultaten logen er niet om. In mijn werk als gedragstherapeut voor dieren namen de remedies dan ook al snel een belangrijke plaats in. Kinderen en dieren hebben geen last van het placebo-effect. Omdat zij zo geweldig goed op de remedies reageerden was ik overtuigd!

Via mond op mond reclame van tevreden cliŽnten kwamen steeds meer mensen, kinderen en dieren op mijn pad. Dankzij hun vertrouwen heb ik heel veel ervaring mogen opdoen. Nu behandel ik al jaren zowel mensen, kinderen als dieren met Bach Bloesemtherapie. De resultaten zijn geweldig. Als ik iemand die al jaren aan het tobben is binnen een paar maanden blij kan maken ben ik helemaal gelukkig! Kortom, ik vind het prachtig en dankbaar werk. Mijn praktijk is aangesloten bij en erkend door het Bach Centre in Engeland.

© Bianca Meijer (Uittenbogaard)